U zoekt een expert die zorg draagt voor uw administratie. Waarop u kunt vertrouwen en met kwaliteiten die een meerwaarde vormen voor uw onderneming. Juist als het om uw financiën gaat wilt u een goed gevoel hebben bij degene aan de andere kant van de tafel. Want dit soort zaken bespreekt u niet met iedereen. En behalve deskundig en betrouwbaar, de markt kennen en begrijpen waar u naartoe wilt, mag het misschien ook nog wel iets meer zijn. Iets persoonlijker, dichterbij en … net even anders.
Laten we kennismaken…

Balans Visie administraties & lonen gevestigd in Tiel. Met ruim twintig jaar ervaring in het verzorgen van volledige administraties voor een diversiteit aan bedrijven wenden wij onze kennis en ervaring aan om zelfstandigen en bedrijven in de MKB sector te ondersteunen.

Waarom kiezen voor Balans Visie? Wij zijn zelf ondernemer. We snappen wat u beweegt en hebben geen negen tot vijf mentaliteit. We starten niet ‘de teller’ als u belt. Wel bieden we u een breed scala aan diensten. Voorop staat de klanttevredenheid en goede samenwerking. Wij zorgen voor een gedegen financiële afhandeling van uw zakelijke transacties en kijken met u mee om te zien op welke manier u het meeste rendement behaald.
06-52 171775
084-229 1190
info@balansvisie.nl